(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy banklarning iqtisodiyotdagi o‘rni, asosiy funksiyalari, turlari va raqamli bank xizmatlarining rivojlanishi keng yoritilgan. Banklarning kreditlash, omonatlar bilan ishlash, investitsion xizmatlar ko‘rsatishdagi roli misollar va faktlar bilan asoslab berilgan. Shuningdek, soha olimlarining fikrlari orqali banklarning jamiyatdagi ahamiyati ochib berilgan.