(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada suzish sportining O‘zbekistonda rivojlanish bosqichlari, tarixiy asoslari, zamonaviy holati va erishilgan yutuqlari tahlil qilingan. O‘zbekiston mustaqillikka erishgach, suzish sportiga qaratilgan e’tibor oshdi, federatsiyalar va sport infratuzilmalari yaratildi. Shuningdek, xalqaro musobaqalarda qatnashish orqali sportchilarimizning tajribasi oshdi. Shu bilan birga, infratuzilma va murabbiylar tanqisligi kabi muammolar mavjud. Maqolada bu muammolarni bartaraf etish yo‘llari va istiqbolli takliflar ham keltirilgan.