(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Tibbiyotda to‘qimalar inson organizmining asosiy tuzilish birligi bo‘lib, ular bir-biri bilan o‘zaro bog‘langan va muayyan funksiyalarni bajaradigan hujayralardan iborat. To‘qimalar organizmning turli qismlarini tashkil etadi va har bir to‘qima o‘ziga xos xususiyatlari, tuzilishi va funksiyalari bilan ajralib turadi. Ushbu maqolada to‘qimalarni tuzilishi va kuyganda bemorlarni parvarishi haqida ma’lumotlar berilgan.