(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Jismoniy faollik inson hayotining ajralmas qismidir. U nafaqat sog’liqni saqlash, balki ruhiy holatni yaxshilash, stressni kamaytirish va umumiy hayot sifatini oshirishda ham muhim ahamiyatga ega. Bugungi kunda, texnologiyalarning rivojlanishi va zamonaviy turmush tarzi odamlarning jismoniy faoliyatini kamaytirayotgan bir paytda, jismoniy faollikni boshqarish masalasi yanada dolzarb bo’lib qolmoqda. Jismoniy faollikni boshqarish jarayoni bir qator muhim bosqichlardan iborat bo’lib, har bir inson o’z hayotida bu jarayonni amalga oshirish orqali sog’lom va baxtli hayot kechirish imkoniyatiga ega.