(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida didaktik o‘yinlardan foydalanishning mazmuni va samaradorligi haqida so‘z boradi . Boshlang‘ich sinflarga mos didaktik o‘yinlar orqali afzalliklari yoritib beriladi . Darslardan erishadigan natijalar tahlil qilinadi .