(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Мазкур мақолада мустақиллик йилларида Ўзбекистонда хотин-қизларнинг жамиятдаги ўрни, маънавий-маърифий, ижтимоий-иқтисодий ва сиёсий ислоҳотлардаги фаол иштироки. Жамиятдаги гендер тенглик масалалари ёритилган.