(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda O‘zbekistonning iqtisodiyotining qanday ekanligi, xorijiy investitsiyalarni kiritishda qanday chora tadbirlar qilinayotganligi masalasida yangi va so‘ng‘i ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, iqtisodiy barqarorlikka erishish bo‘yicha zaruriy usullar tahlil qilingan.