(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada XIX asr oxiri va XX asr boshlaridagi o‘zbek milliy libosining muzey fondida to‘planishi yoritilgan. Kolleksiyadan o‘rin olgan liboslar klassifikatsiyasi tahlil qilingan.