(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar orasida kitobxonlik madaniyatining hozirgi holati tahlil qilinadi, muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Kitobga qiziqishni oshirishda ta’lim muassasalari, ijtimoiy tarmoqlar, innovatsion loyihalar – xususan, ’Pro Readers’ loyihasining ahamiyati yoritiladi.