(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada Rossiya Federatsiyasida jismoniy shaxslar tomonidan to‘lanadigan yer solig‘i tizimi tahlil qilinadi. Soliq stavkalari shakllanishining huquqiy asoslari, ularning hududiy farqlanishi, moliyaviy ta’siri va mavjud dolzarb muammolar yoritilgan. Tadqiqot natijasida aniqlangan kamchiliklar asosida samarali yechimlar taklif qilinadi