(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada turar joy majmualarini qurishda topografik geodezik ishlarni loyihasini ishlab chiqish ketma-ketligi keltirilgan, unda quyidagi masalalar hal etilishi ko‘zda tutilgan: Turar joy binolarini loyihalash va qurishda geodezik rejalash ishlari haqida umumiy ma’lumotlar, ko‘p qavatli binolarni loyihalashda 2-razryadli poligonometriya yo‘lini o‘tkazish va IV klass nivelirlash ishlari yoritilgan.