(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqola bachadon miomasining kelib chiqish tarixi, kasallikning rivojlanishiga olib keluvchi omillar va zamonaviy davolash usullarini qamrab oladi. Maqolada miomaning ilk bor qanday aniqlangani, uning patofiziologiyasi, genetik va gormonal faktorlar, shuningdek, medikamentoz, jarrohlik va boshqa yordamchi terapiyalar haqida ma’lumot beriladi. Maqola ginekologiya sohasidagi mutaxassislar, tibbiyot talabalari va keng jamoatchilik uchun mo’ljallangan bo’lib, ushbu keng tarqalgan ginekologik kasallik haqida chuqur tushuncha berishga qaratilgan.