(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati qishloqlaridan bir bo‘lgan Xo‘jailg‘or qishlog‘ining qishloq turizmnidagi ahamiyati hamda istiqbolli turistik imkoniyatlari tahlil etilgan.