(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada ma’naviy tarbiyaning tarixiy asoslari va uzluksiz ta’lim tizimidagi ma’naviy tarbiyaning shakllanib borishida o‘qituvchi mahoratining qanchalik muhimligi haqida so‘z boradi. Shuningdek, ma’naviy tarbiyaning jtimoiy munosabatlarda va boshqa jabhalarda o‘quvchi yoshlar kamolotidagi ahamiyati ilmiy-pedagogik jihatdan asoslab berilgan. Maqolada adabiyotlarni har tomonlama tahlil qilish va amaliy kuzatishlar orqali O‘zbekistondagi mavjud ma’naviy tarbiyaning uzluksiz ta’lim tizimiga kirishi o‘rganilgan bo‘lib, milliy-ma’naviy tarbiyani ta’lim doirasiga integratsiyalashda qo‘llaniladigan yondashuvlar haqida ham fikr yuritilgan. Natijalar Yangi O‘zbekiston yoshlarini rivojlanishiga ta’sirini ta’kidlaydi.