(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Raqobatning turlari juda ham ko‘p bo‘lib, ularni turli nuqtai nazar yordamida har xil turkumlash mumkin. Eng keng tarqalgan raqobat turlari narxli va narxsiz raqobat turlaridir.