(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Qurilmani loyihalashda ushbu parametrlarni ham inobatga olish zarur. δ va dsh ga bog‘liq holda qarshilik koeffitsientini aniqlash bo‘yicha ko‘plab ilmiy tadqiqot ishlari olib borilgan. Ilmiy-tadqiqot ishlarida qarshilik koeffitsientini aniqlash murakkab harakterga ega va turli chetga chiqishlarni talab etganligi sababli umumiy qonunlar asosida tajriba yo‘li bilan aniqlangan.