(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Iste’molchilar yuklamasi o’zgarmas qiymatga ega bo’lmay, balki u vaqt, oy, yil bo’yicha va fasllarga qarab o’zgarib turadi. Bundan tashqari, xalq xo’jaligini rivojlanishi va aholi farovonligini oshishi tufayli yuklamalarni muntazam ravishda o’sishi mavjud.