(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Energiya iste’moli o‘sishidagi birinchi sakrash odamlar olov yoqishni va undan ovqat pishirish va uylarini isitish uchun foydalanishni o‘rganganlarida sodir bo‘ldi. Bu davrda energiya manbalari o‘tin va inson mushaklarining kuchi edi.