(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mahsulot sifati ko’rsatkichlari parametrlarini o’lchash natijalarining ishonchliligi normal shartli o’lchovlarni hisobga olgan holda o’lchov vositalarini to’g’ri tanlash orqali erishiladi.