(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Bu seriyadagi standartlar sifat tizimlarni korxonalarda tadbiq etishga mo‘ljallangan xalqaro modellar bo‘lib hisolanadi. Ishlab chiqarishi rivojlangan chet davlatlarda sifat tizimi bo‘lmagan korxona yoki firma bilan ishlab bo‘lmaydi.