(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyo gidrotexnik inshootlarida real vaqt rejimida suv toshqinlaridan ogohlantirish tizimlarining ahamiyati, ularning tarkibiy qismlari, amaliyotda qo‘llanilishi va xavfsizlikni oshirishdagi roli tahlil qilinadi.