(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur tezisda pedagogik kadrlarni tayyorlash jarayonida virtual taʼlim platformalarining tutgan o‘rni va ularning taʼlim sifatiga ko‘rsatadigan ijobiy taʼsiri tahlil qilinadi. Jumladan, virtual platformalarning interaktivlik, moslashuvchanlik va monitoring imkoniyatlari orqali taʼlim samaradorligini oshirishdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, Moodle, Google Classroom, Microsoft Teams, Coursera, Udemy kabi zamonaviy platformalarning afzalliklari, ular orqali pedagoglarning individual o‘quv yo‘nalishlarini shakllantirish, raqamli taʼlim resurslariga erkin kirish, global tajriba almashinuvi va doimiy rivojlanish imkoniyatlari keng yoritib beriladi. Tadqiqotda raqamli taʼlim muhitining tizimlashtirilganligi va shaffofligi pedagoglar malakasini oshirishda muhim omil ekani asoslab beriladi.