(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Zamonaviy ta’lim tizimida kreativlik va innovatsion fikrlash qobiliyatlari o’qituvchilarning kasbiy faoliyatida muhim ahamiyatga ega. Bo’lajak texnologiya fani o’qituvchilari, ayniqsa, o’z o’quvchilarini zamonaviy texnologiyalar bilan tanishtirish va ularni innovatsion fikrlashga o’rgatishda kreativ kompetentlikka ega bo’lishlari zarur. Ushbu maqolada bo’lajak texnologiya fani o’qituvchilarini kasbiy faoliyatiga tayyorlashda kreativ kompetentlikni rivojlantirish tizimining pedagogik zarurati haqida so’z yuritiladi.