(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu tezisda o‘qituvchilarning inklyuziv kompetensiyalarini shakllantirish yo‘llari va metodlari amaliy nuqtai nazardan tahlil etiladi. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, raqamli texnologiyalar va interaktiv metodlarni qo‘llash orqali o‘qituvchilar nafaqat maxsus ehtiyojlarga ega o‘quvchilar bilan samarali ishlashni o‘rganadilar, balki uyushqoqlik, bag‘rikenglik va moslashuvchanlik xususiyatlarini rivojlantiradilar. Maqolada mentorlik dasturlari, inkluziv treninglar, tajriba almashish va interfaol seminarlar orqali kompetensiyalarni rivojlantirish amaliy misollar bilan yoritiladi.