(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada tuproqlar sifati va kadastr ishlarining rivojlanish bosqichlari va dastlabki ma՚lumotlar, olib borilgan ilmiy tadqiqotlar izlanishlar katta ahamiyatga ega.