(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada Qo’qon xonligi tarixida o’chmas iz qoldirgan Muhammad Alixon (Madalixon)ning hayot-faoliyati, xonlik tarixida tutgan o’rni, Buxoro amirligi bilan bo’lgan ziddiyatli munosabatlari va fojeali taqdiri haqida ma’lumot beriladi.