(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada parazit o‘simliklar orasida keng tarqalgan Cuscuta epithymum haqida ma’lumotlar keltirilgan. Uning morfologik xususiyatlari, urug‘ining tarqalish mexanizmlari, ekologik ahamiyati hamda xalq tabobatida qo‘llanilishi yoritilgan. Shuningdek, mazkur o‘simlik bilan shug‘ullangan olimlarning ilmiy tadqiqotlari ham ko‘rib chiqiladi.