(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada mikroyashil suvo’tlari turiga mansub Chlorella(xlorella vugaries)ning qishloq xo’jaligi sohasida biostimulyator sifatida qo’llanilishi o’rganilgan. Xlorellaning biologik tarkibi, uning o’simlik o’sishi, hosildorlik va stressga chidamliligiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, xlorella asosidagi tayyor mahsulotlar va ularning ekologik afzalliklari haqida ham ma’lumotlar kiritilgan.