(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada kimyo fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy asoslari, amaliy imkoniyatlari va ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Virtual laboratoriyalar, AR/VR, STEAM, gamifikatsiya kabi texnologiyalarni o‘quv jarayoniga joriy etishning afzalliklari tahlil qilinadi.