(untitled) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada kimyo ta’limi tizimida uchraydigan asosiy muammolar, jumladan, nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog’lashdagi qiyinchiliklar, moddiy-texnik bazaning yetishmasligi, zamonaviy o’qitish metodlaridan foydalanish darajasi, o’qituvchilar malakasi va talabalarning fanlarga bo’lgan qiziqishini oshirish masalalari tahlil qilinadi. Maqolada ushbu muammolarni hal etishning dolzarb yo’nalishlari, jumladan, innovatsion pedagogik texnologiyalarni joriy etish, amaliy mashg’ulotlar sonini oshirish, virtual laboratoriyalar va simulyatsiyalardan foydalanish, shuningdek, fanlararo integratsiyani kuchaytirish bo’yicha takliflar berilgan.