“RIVOJLANGAN DAVLATLARDA KICHIK BIZNESNI MOLIYALASHTIRISH MEXANIZMLARI: AQSH, GERMANIYA VA YAPONIYA MISOLIDA SOLISHTIRMA TAHLIL” (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada rivojlangan davlatlarda kichik biznesni moliyalashtirish mexanizmlarining samaradorligi va ularning iqtisodiy o‘sishga qo‘shayotgan hissasi tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida AQSh, Germaniya va Yaponiya kabi rivojlangan mamlakatlarning kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashga qaratilgan moliyaviy infratuzilmasi, kreditlash tizimi, davlat kafolatlari, subsidiya dasturlari hamda innovatsion moliyalashtirish vositalari chuqur o‘rganilgan.