INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI O’QITISH USLUBIYOTINING UZLUKSIZ TA’LIMI TIZIMIDAGI O’RNI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida informatika va axborot texnologiyalarini o’qitishning nazariy va amaliy ahamiyati yoritib berilgan.