YUQUMLI KASALLIKLARNING KELIB CHIQISHI HAMDA TARQALISHIDA SANITARIYA VA GIGIYENANING O‘RNI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada oxirgi yillarda aholi o’rtasida yuqumli kasalliklarning kelib chiqishi va tarqalishini kuchaytiruvchi omillar, yuqumli kasalliklarni tashxislashda keng qo’llanilayotgan zamonaviy serologik, molekulyargenetik, biologik usullarning ahamiyati tog’risida ma’lumotlar kengroq yoritilgan.