YANGIBOG‘ NASOS STANSIYASINI EKSPLUATATSIYA QILISH SHAROITINI TAHLIL QILISH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Bugungi kunda nasos stansiyalarining foydali ish rejimi tashkil qilishning ishonchli va samarali usullarini ishlab chiqishga yo‘naltirilgan maqsadli ilmiy tadqiqot ishlari olib borishga alohida e’tibor qaratilmoqda.