MAVZU: ESHITISHDA NUQSONI BŎLGAN SHAXSLARNING JAMIYATDAGI ŎRNI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Eshitishda nuqsoni bŏlgan shaxslarning jamiyatdagi ŏrni,ularni ta’limga va jamiyatga integratsiya qilish yőllari,bunda Inklyuzif ta’limning ahamiyati.Inklyuzif ta’limning ijobiy va salbiy taraflari haqida sŏz yuritiladi.