TO‘LQINSIMON YUZALI QAYTARGICH KORPUSIGA O‘RNATILGAN REZINALI AMORTIZATORLAR BIKIRLIGINI MASHINA ISH KO‘RSATKICHLARIGA TA’SIRI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada paxtani mayda iflosliklardan tozalash to‘lqinsimon yuzali qaytargichining korpusga o‘rnatilgan rezinali amortizatorlar bikirligini UXK mashinasining ish ko‘rsatkichlariga ta’sirini o‘rganish bo‘yicha o‘tkazilgan eksperimental tadqiqotlar natijalari keltirilgan.