QURILISH SANOATINING IQTISODIY RIVOJLANISH JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA MODELLASHTIRISHNING AHAMIYATI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda qurilish sanoatini raqamlashtirish imkoniyatlari va istiqbollarini tahlil qiladi hamda raqamli qurilishni rivojlantirishning asosiy muammolari va kelajak istiqbollarini aniqlaydi.