TASVIRIY SAN'AT DARSLARIDA MAZAIKA VA APLEKATSIYA TEXNIKASINI QO`LLASH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur maqolada tasviriy san’at darslarida mozaika va aplekatsiya texnikasidan foydalanishning pedagogik samaradorligi tahlil qilinadi. Mazkur texnikalarning o‘quvchilarning ijodiy qobiliyatini, tasavvurini va estetik didini rivojlantirishdagi o‘rni ochib beriladi. Shu bilan birga, dars jarayonida qo‘llaniladigan metodlar va uslublar misolida amaliy natijalar tahlil qilinadi.