OʻQISH DARSLARIDA DIDAKTIK O'YINLARNI QO'LLASH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur maqolada o‘qish darslarida didaktik o‘yinlardan foydalanishning ahamiyati, ularning o‘quvchilarning darsga bo‘lgan qiziqishini oshirishdagi roli, o‘quv materialini mustahkamlashdagi ta’siri yoritilgan. Tadqiqotda didaktik o‘yinlarning turlari, ularni dars jarayoniga integratsiya qilish yo‘llari, shuningdek, pedagogik natijalar tahlil qilingan. Tajriba natijalari o‘yin asosidagi ta’lim uslublari orqali o‘quvchilarning o‘qish ko‘nikmalarini samarali shakllantirish mumkinligini ko‘rsatdi.