KО‘TARISH-TUSHIRISH QURILMASI PNEVMATIK YURITMASI ELEMENTLARI TAHLILI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada arrali jinlash mashinasi ishchi kamerani kо‘tarish-tushirish uchun qо‘llaniladigan pnevmatik yuritmaning stabil ishlashi uchun kerakli elementlar tahlil qilingan.