ESHITISHDA NUQSONI MAVJUD BOLALARNING SOʻZLASHUV NUTQINI SHAKLLANTIRISH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni mavjud bolalarning so‘zlashuv nutqini shakllantirishda zamonaviy usullardan foydalangan holda eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarning so‘zlashuv nutqini shakllantirishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilib berilgan.