BAXSHI VA TINGLOVCHILAR AUDITORIYASI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Baxshichilik san’atida baxshi va tinglovchi o’rtasidabi bog’liqlik tinglovchilar auditoriyasi va hozirgi kungacha saqlanib kelgan o’ziga xos an’analari va xususiyatlari haqida baxs yuritgan baxshi auditoryasini o’sha zamon Fozil Yo’ldosh kuylagan doston va kuylarini tinglaydigan auditorya topish bugungi kun dolzarb masalasidir.