IQTISODIYOT VA UNING TARMOQLARINI RAQAMLASHTIRISH VA TEXNOLOGIYALARNI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Hozirgi kunda texnika va texnalogiyalar borgan sari rivojlanmoqda. Ushbu maqolada, iqtisodiyot va uning tarmoqlarini raqamlashtirish va yangi texnika va texnalogiyalarni olib kirishni yoritib berilgan.