TOURISM OPPORTUNITIES OF THE KHOJA ILGOR VILLAGE IN YAKKABAGH DISTRICT (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati qishloqlaridan bir bo‘lgan Xo‘jailg‘or qishlog‘ining qishloq turizmnidagi ahamiyati hamda istiqbolli turistik imkoniyatlari tahlil etilgan.