OLIY TA’LIM TIZIMIDA FLIPPED CLASSROOM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA CHET TILI O’QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (4-SHO’BA) (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada “Flipped Classroom” (teskari sinf) texnologiyasining ilmiy-nazariy asoslari, afzallik va kamchiliklari, O’zbekiston oliy ta’lim tizimida, ayniqsa jismoniy tarbiya va sport yo’nalishlarida qo’llash istiqbollari yoritilgan. Adabiyotlar tahliliga tayangan holda, muallif ushbu metodni O’zDJTSU, O’zMU va NamDU jismoniy tarbiya va sport fakultetlari talabalari orasida tajriba tariqasida sinovdan o’tkazish taklifini ilgari suradi.