MAVZU: REANIMATSION KASALLIKLARNI ALOHIDA PARVARISH QILISH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Reanimatsion kasalliklarni alohida parvarish qilish zamonaviy tibbiyotda muhim o‘rin tutadi. Reanimatsiya bo‘limiga kiradigan bemorlar ko‘pincha hayot uchun xavfli holatda bo‘lib, ularning sog‘lig‘i va hayotini saqlab qolish uchun maxsus e’tibor va parvarish talab etiladi. Reanimatsion kasalliklar ko‘plab tibbiy yo‘nalishlarni qamrab oladi va ularning har biri uchun o‘ziga xos yondashuvlar mavjud