KORXONАLАRDА KАDRLАR MENEJMENTINING ZАMONАVIY USULLАRINI QO‘LLАSH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Boshqaruv menejmenti bugungi kunda har bir tashkilotda jamoa tashkil qilish va ish yuritishning asosiy tamoyillaridan biriga aylanib ulgurdi. Ushbu maqolada boshqaruv menejmentining zamonaviy tamoyillari va usullari haqida batafsil bayon qilinadi.