PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK QO‘LLAB-QUVVATLASH VA O‘QITUVCHILARNING KASBIY ZO‘RIQISH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
This paper analyzes the causes of psychological stress