DAVLAT XIZMATIDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING HUQUQIY ASOSLARI VA ULARNING TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur maqolada dalat xizmatida korrupsiyaga qarshi kurashinhning huquqiy asoslari tahlil qiliadi