KIBERFALSAFADA MASʼULIYAT VA AXLOQ: KLASSIK VA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqola kiberfalsafa sohasida masʼuliyat va axloq masalalarini klassik va zamonaviy yondashuvlar nuqtai nazaridan tahlil qiladi. Maqolada kiberfalsafaning asosiy tushunchalari, uning axloqiy meʼyorlari va masʼuliyat tushunchasining rivojlanishi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar, ayniqsa sunʼiy intellekt, raqamli kommunikatsiya va kiberxavfsizlik sohalarida axloqiy masʼuliyatning ahamiyati va uning jamiyatga taʼsiri tahlil etiladi. Maqola kiberfalsafaning axloqiy asoslarini tushunishga va uning jamiyatdagi rolini aniqlashga qaratilgan.